Köpvillkor Golvfixaren

Våra priser

Alla priser i Golvfixaren webbutik visas i svenska kronor och inklusive eventuell moms.
Om du loggar in som företag är priserna exklusive moms. Totalkostnaden du ser i kassan inkluderar även en fraktkostnad och eventuell faktureringskostnad. Vi reserverar oss mot eventuella prisökningar som vi ej kan förutse. Vi reserverar oss för eventuella tryck och skrivfel samt uppenbart felaktiga priser. Misstänkta fall av falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls.

 

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. 

 

Betalsätt

Vi använder Payson by Svea Checkout som betallösning, se Payson villkor nedan. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

 

Köp

När du har lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Golvfixaren. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du angav vid beställningen. Vi reserverar oss för slutförsäljning.
Golvfixaren ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (under 18 år).
Golvfixaren förbehåller sig rätten att neka en order.

 

Leverans

Dessa leveransvillkor gäller för Sverige. Normalt finns hela varusortimentet på lager och skickas de beställda varorna nästkommande arbetsdag. Leveransen tar 1-3 dagar beroende på vart i Sverige leveransen ska till. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar. Om kunden bor någonstans där specialtransport via båt eller färja sker, eller där andra villkor såsom ortstillägg är aktuella så tillkommer extra kostnader. Vi skickar endast beställningar inom Sverige.
Om du vill beställa utanför Sverige, vänligen kontakta oss.

 

Frakt & returer

Totalkostnaden du ser i kassan inkluderar även en fraktkostnad. Försändelsen skickas till er med speditionsföretaget Schenker Meddelande om att varorna är på väg till er skickas via e-post och telefonaviseras. Du får då ett meddelande via e-post eller sms med id-nummer på försändelsen. Varan måste efter meddelande om att den anlänt utlämningsstället hämtas inom 10 dagar. Det är viktigt att du uppgett ett telefonnummer där vi kan nå dig mån-fre mellan kl 07:00-18:00. Leverans sker till närmaste utlämningsställe. Vid ångerköp står mottagaren för returkostnaden av godset, vid konstaterad reklamation står Golvfixaren för returkostnaden.
Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en (defekt) vara.
Observera att du alltid måste få ett returnummer från oss innan du kan returnera något.
Observera! Vi tar inte emot paket skickade med C.O.D.

 

Godsmottagning

Den som tar emot godset ska vara myndig och kunna legitimera sig. Kontrollera godset tillsammans med utlämningsstället så att allt är helt och att alla kollin är levererade. Vid felleverans av beställda varor står Golvfixaren för returfrakten. Vid synliga skador på gods eller emballage, eller vid avsaknad av kolli skall detta skriftligen noteras på fraktsedeln av både utlämnaren och dig, direkt vid mottagandet. Skadan/avsaknaden anmäls därefter av dig till Golvfixaren. Är ej skadan/avsaknaden anmäld på fraktsedeln är transportreklamationen ej giltig. Du får då själv stå för de kostnader som kan uppstå. Dolda skador, som inte kan konstateras vid godsmottagandet, skall anmälas senast 7 dagar efter mottagandet annars är reklamationen ej giltig. Dokumentera alltid skadorna med foto. Spara skadat gods tills du har fått din ersättningsleverans, det skadade godset skall, om överenskommet, skickas tillbaka till: 

Golvfixaren – BBAB Media

Renhållningsgatan 2

274 30 Skurup

(endast lager, ingen butik)

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en (defekt) vara. Observera att du alltid måste få ett returnummer från oss innan du kan returnera något.
Observera! Vi tar inte emot paket skickade med C.O.D.

 

Reklamation

Vi reserverar oss för eventuella fel i leveransen. Vid felaktig leverans vill vi att du kontaktar oss på info@golvfixaren.se så snart som möjligt så vi kan rätta till felet. Felaktig vara ska reklameras inom 7 dagar. Skicka inte tillbaka någonting utan att kontakta oss först. Reklamation vid eventuella tvister följer vi alltid Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Öppet köp, ångerrätt och returer

Om du ångrar ditt köp av våra lagervaror, har du full bytes- eller returrätt inom 14 dagar. Vid ångrat köp kontakta oss via e-post info@golvfixaren.se. Varorna måste vara oöppnade och rena så de går att sälja igen, först när vi fått tillbaka varorna och vi sett att de är säljbara så betalas returen tillbaka till dig. Vid retur måste produkten vara förpackad i originalemballage och utan skador för att en återbetalning ska ske.
Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en (defekt) vara. Observera att du alltid måste få ett returnummer från oss innan du kan returnera något.

 

Ej uthämtade varor

Om kunden inte är anträffbar vid förväntad uthämtning av sin beställning debiteras kunden för de kostnader som uppstått i form av fraktkostnad samt administrationsavgift.

 

Force Majeure

Allmänt

Golvfixaren är inte ansvarigt för försenad prestation (inklusive leverans och garantiåtgärder) orsakad av omständighet utanför Golvfixarens rimliga kontroll och är i så fall berättigad till tilläggstid för uppfyllelse av sina åtaganden.

Exempel på omständighet är:

Utan att utgöra fullständig förteckning; strejk, terroristdåd, krig, leverantörs-, transport- eller produktionsstörningar, valutakursändringar, myndighetsåtgärd, lagstiftning eller naturkatastrof. Om sådan omständighet varar mer än två månader, äger vardera parten rätt att säga upp avtalet utan den andra har rätt att erhålla eller skyldighet att utge ersättning.

Beställningsvaror

Vissa av våra varor specialbeställs efter dina önskemål. Dessa beställningar hanteras manuellt via mejl eller telefon med oss och kan således inte beställas direkt i vår nätbutik. Ångerrätten gäller ej för beställningsvaror. Om leverans samt av de specialbeställda varorna påbörjats har du inte rätt att avbeställa varorna utan en kostnad för dig.

Returadress:

Golvfixaren c/o BBAB (endast lager, ingen butik)

 

Renhållningsgatan 2

27430 Skurup

Organisationsnummer: 559147-3052 

Mail: info@golvfixaren.se

 

Vid retur av varor utgår en returavgift (25%) + returfrakt.
Observera! Vi tar inte emot paket skickade med COD.

 

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkterna. 

Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.